Lerbo Trädgårdsdesign

Trädgårdsdesign

Vi har tjänster på trädgårdsdesign från idéskiss till färdig trädgård. Boka som ett helhetskoncept eller delar av designprocessen. Lerbo Trädgårdsdesign har kunskaper om trädgård från äldre kultur- och trädgårdsmiljöer till modernare trädgårdsrum


Genom att anlita Lerbo Trädgårdsdesign genom hela processen från idéskiss, ritningar och anläggningsunderlag till beställning av växter och färdig plantering, garanteras rätt förutsättningar för att trädgården ska få sitt uttryck och hålla över tid.

Lerbo Trädgård utför främst uppdrag inom Västra Götaland, Jönköping, Örebro och Värmlands län. Men kan även utföra digitala uppdrag i hela landet.

PT i trädgården

Denna tjänst är till för dig som vill ha professionell guidning i din trädgård av en personlig trädgårdsmästare. Kanske är du nybliven trädgårdsägare och vill lära dig mer om trädgårdens växter, praktisk skötsel och trädgårdsverktyg. Var fokuset ska ligga i din trädgård bestämmer du själv.

Trädgårdsrådgivning

Tjänsten för dig som har slut på trädgårdsidéer, behöver råd eller stöd när det gäller din trädgård.


Boka besök på 1,5 tim trädgårdsrådgivning där du själv för dina egna anteckningar. Under rådgivningen tittar vi gemensamt på trädgården, dina tankar och planer, platsens förutsättningar och vi ger dig förslag på åtgärder och exempel på växtmaterial. 

Trädgårdsmästaravtal

För att en designad trädgård ska få behålla sitt uttryck och hålla över tid krävs att den sköts enligt de skötselbeskrivningar som finns. Ibland finns kanske inte tiden eller kompetensen och då kan trädgården snabbt förlora sin form och investeringen i en fin trädgård kan gå förlorad. Med trädgårdsmästaravtalet ser vi till att trädgården behåller sin form och fortsätter att vara vacker året om.


Lerbo Trädgårdsdesign

KONTAKT

Mobil: 070-5850234

Adress: Slåttergatan 1, 545 32 Töreboda


Lerbo Trädgårdsdesign

ingår i Lerbo Consulting AB

Org.nr 559031-8548  


Epost: asa@lerbotradgardsdesign.se

Copyright © All Rights Reserved