Åsa Svensson

Trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner

Åsa är trädgårdsmästare och utbildad vid Göteborgs Universitet, Institutionen för kulturvård i Mariestad. Hon har även genomgått en utbildning i Trädgårdsanläggning vid Naturbruksgymnasiet Uddetorp i Skara.


Åsa har mångårig erfarenhet av trädgård, har alltid varit kreativ och haft ett stort intresse av design och växter. Trädgårdsdesign var därför en självklar del att jobba med efter utbildningen och med sin bakgrund som trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner kan hon erbjuda ett helhetskoncept från planering till färdig plantering av trädgårdar. 


Den egna trädgården vid Villa Lerbo, nära Göta Kanal i Töreboda, är en god referens på trädgårdsdesign med olika trädgårdsrum och många olika växter. Vid Villa Lerbo finns även en liten butik samt webshop Lerbo Trädgård med inredning för hem och trädgård.


Tidigare arbetslivserfarenheter har varit främst inom försäljning och inköp.


Om företaget


Lerbo Trädgårdsdesign ingår i Lerbo Consulting AB som är ett familjeföretag och drivs av Åsa och Peter Svensson.  Förutom Lerbo Trädgårdsdesign driver Åsa även Lerbo Trädgård, butik och webshop på nätet för produkter till hem och trädgård, www.lerbotradgard.se 

 


Trädgårdsmästare och -designer Åsa Svensson